DØ CHEF DØ viser indleder ny æra på Universal

DØ CHEF DØ debuterer i dag på Universal Records med tracket "Shyboi", der er første smagsprøve på en ny lyd fra de fire gutter.

298
Visninger
Foto: DØ CHEF DØ

Vi kender nok bedst DØ CHEF DØ for gruppens energiske, kaotiske og helt fantastiske livesets, der allerede har gjort gruppen til Smukfest-legender. Nu skal vi lære at kende en ny side af gruppen. I dag debuterer de nemlig på Universal med et mere poppet og kommercielt udtryk, end vi tidligere har kendt Skanderborg-drengene for. En ny æra for gruppen.

Sammen med singer/songwriter Ace Rosewall er de ude med tracket “Shyboi”, der er et energisk og euforisk nummer, der giver en smagsprøve på et mere poppet EDM-univers fra DØ CHEF DØ.

Selvom teksten er romantisk, giver melodien og droppet tracket et stemningsfuldt løft. Kombinationen af Ace der gentagende gange synger ”Shyboi” og det opløftende drop giver nummeret en genkendelig lyd, som sætter sig på hjernen.  DØ CHEF DØ siger selv om tracket:

Det omfavner en mere kommerciel og poppet elektronisk lyd, som vi ikke før har arbejdet professionelt med. Det gør vi for at udfordre os selv og ikke begrænse os i det musikalske univers. Vi håber at kunne komme ud til et endnu større publikum og samtidig bevise overfor vores eksisterende fans at vores lyd godt kan implementeres i andre genre.”

“Sangen handler om at være rundt på gulvet over en person og prøve at beherske sig selv i dilemmaet og situationen. Der er en god portion humor i sangen, og både titlen og teksten har bragt et smil på læberne af samtlige folk, der har lyttet til den.”

Og nummeret er som tidligere nævnt kun første smagsprøve. Shyboi indgår nemlig i et længere releaseforløb hos Universal Music og ender ud i en EP-udgivelse bestående af fire tracks. “Shyboi” er første skud på stammen og skal introducere lytterne til en ny lyd fra DØ CHEF DØ. Derudover indkapsler den det musikalske univers som producer og DJ-gruppen ønsker at eksperimentere med.

Vi glæder os til at høre resten af EP’en – og så er vi ret overbeviste om, at det ikke betyder, at det er slut med de vilde shows!

Lyt til “Shyboi” på Fist Pump Fridays Fresh Releases herunder: