Danske THYKIER debuterer på STMPD

Danske THYKIER er i dag klar med karrierens hidtil nok største udgivelse. Nemlig nummeret "Miss", der bliver udgivet af et af de største og varmeste elektroniske labels.

538
Visninger
Foto: STMPD Records

Som den første dansker får THYKIER i dag udgivet et track på et af verdens pt. varmeste elektroniske labels. Nemlig Martin Garrix’ STMPD RCRDS.

Nummeret hedder “Miss” og adskiller sig fra hans tidligere udgivelser.

“Det er væsentligt mindre energisk end hvad jeg plejer at producere. Jeg har valgt at fokusere på melodik, groove og generelt blødere lyddesign. Det har været spændende at udforske en lidt anden lyd, og jeg er super glad for, at teamet hos STMPD støtter op omkring det,” forklarer THYKIER.

Det er en drøm, der med dagens udgivelse er gået i opfyldelse for den unge herre med det borgerlige navn Malte Thykier, der længe har gået benhårdt efter at få sin musik ud på netop STMPD.

“Det føles som et kæmpe skridt at kunne udgive blandt de mange store navne, der har været med til at inspirere min musik i mange år,” fortæller han.

Nummeret er da også som skræddersyet til STMPD, der ikke er bange for at skille sig ud med udgivelser, der adskiller sig fra mængden!

Vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer for danske THYKIER!

Lyt til “Miss” herunder: