DØ CHEF DØ-medlem lancerer soloprojektet Polo Club på Universal

DØ CHEF DØ-medlemmet Martin Kristensen udgiver i dag sin debutsingle som Polo Club. Den går i en helt anden retning end den vanlige hårde stil fra Skanderborg-gruppen.

695
Visninger
Pressefoto: Polo Club

Store synth-melodier, 80’er trommer og skandinavisk pop er på tapetet på fra Martin Kristensens nye soloprojektet Polo Club, der i dag er har udgivet debutsinglen “We’ll Be Cool” med den londonbaserede danske singer-songwriter Ace Rosewall på Fantastic/Universal.

Hovedpersonen selv har indtil nu slået sine folder i EDM-gruppen DØ CHEF DØ som DJ og producer, og selv siger han, at det nye soloprojekt ikke betyder et farvel til dubstep, trap og futurebass:

”Jeg har det seneste år gået og haft en idé om at lave et soloprojekt ved siden af DØ CHEF DØ. Men det var først da corona for alvor ramte os at jeg fik tiden til faktisk at gå i studiet og eksperimentere med hvilken retning det skulle gå i,” fortæller Martin.

Projektet henter både inspiration i EDM-verdenen, hvor Martin Kristensen mest har begået sig, men emmer også af elementer fra klassisk popmusik og synthwave, og meningen med musikken fra Polo Club er ifølge Martin Kristensen, at den skal sprede sig bredt i det spektrum.

Polo Club-projektet er derfor heller ikke et rent DJ-projekt men vil oftest opstå som band i oplagte live situationer. Inspirationen er hentet i alt lige fra håbløs romantik i klassiske 80’er film til drømmen om et roadtrip gennem Arizonas ørken med neonskilte og tankstationer i bakspejlets skær.

Lyt til “We’ll Be Cool” på Fist Pump Fridays Fresh Releases lige her: