Zookeepers er tilbage efter tiltrængt pause

Zookeepers har længe været et af de største upcoming navne på den danske elektroniske scene. Efter en pause er de nu tilbage med ny musik - klogere på kunstneriske retning og mere motiverede end nogensinde.

659
Visninger
Pressefoto: Zookeepers

Zookeepers er tilbage. I hele 2020 har der været radiostilhed fra den unge danske duo efter et 2019, hvor der var fuld fart på både tour- og udgivelseskalenderen.

Det hektiske år bød på utallige klubjobs fordelt over to tours, de spillede flere festivaler, som fx Tinderbox, hvor vi interviewede duoen, og sideløbende kom der udgivelser med Medina, Clara, Mike Hawkins, TooManyLeftHands og flere.

Ovenpå den omgang, valgte Søren Oliver Due og William de Waal at gå på pause og aflyse alle planer. Et set til Aairport Festival blev fx aflyst og kommende udgivelser blev udsat på ubestemt tid.

Det har vist sig at være en rigtig god beslutning. Om pausen skriver Søren:

“Det viste sig at være den bedste beslutning, vi nogensinde har taget. Vi har fundet os selv og hinanden på ny, og nu går Zookeepers fra teenage dj-duo til ambitiøst, voksent musikprojekt.”

Den nye æra, og det som de selv kalder Zookeepers 2.0, bliver skudt i gang med nummeret “Alone Not Lonely”, der er lavet i samarbejde med Lazy Weekends, der i øvrigt også er dansk.

Sangen præsenterer et nyt udtryk fra Zookeepers, hvor lyden er blevet mere moden, og det bliver spændende at se, hvad den nu voksne makkerpar finder på fremover!

Lyt til “Alone Not Lonely” på Fist Pump Fridays Fresh Releases: