Sebastian Wibe rammer plet med ny single

Sebastian Wibe har efterhånden slået sit navn fast som en yderst dygtig og talentfuld producer. I dag beviser han det igen med et nyt nummer på Don Diablos label.

1024
Visninger
Pressefoto: Sebastian Wibe

Sebastian Wibe er ikke længere blot en upcoming dansk producer. Den seneste tid har han skruet op for udgivelsestempoet – og samtidig er det ikke længere ekstraordinært, når han udkommer på store labels. Det forventer vi faktisk efterhånden af den talentfulde producer.

Derfor er det også helt i tråd med vores forventninger – men ikke desto mindre virkelig godt gået, at han i dag er ude med et nyt nummer på Don Diablos label, Hexagon, med titlen “Lies”.

Det er ikke første gang, Sebastian Wibe udgiver musik på Hexagon. Faktisk er hans mest streamede track på Spotify, “I’m On My Way” også udgivet på pladeselskabet. “Lies” er da også som skræddersyet til lige netop dette label og er da også supported af Don Diablo i hans Tomorrowland-set.

På sine sociale medier skriver Sebastian Wibe om nummeret, at han har været fascineret af analoge synths længe, og tidligere i år fandt han endelig en måde at integrere dem i sin musik. Derfor er “Lies” også et udtryk for en ny lyd for danskeren, som han er glad for, at Don Diablo støtter og tror på!

Lyt til Lies herunder: