Few Wolves sætter ny retning med debut på Universal

Den danske producer-duo Few Wolves er i dag ude med debut-single på Universal Music og understreger dermed, at de skal tages seriøst.

772
Visninger
Foto: Few Wolves

Few Wolves har allerede rumsteret omkring på den danske elektroniske scene i en håndfuld år. Men de to herrer bag ulvemaskerne, Morten Kolding og Asbjørn Brøndel har tilsyneladende skruet op for blusset under projektet i 2020.

Året har nemlig allerede bragt flere velproducerede og relativt succesfulde remixes fra duoen. Blandt andet af Faustix’ “Glemmer Alting”. og nu sætter de en tyk streg under, at de skal tages alvorligt med single-udspillet “Sleepover” med hollandske Milou på vokal, der bliver udgivet af Universal Music Danmark og er første original, som Asbjørn og Morten udgiver sammen.

“Efter mange anstrengelser og megen snak om hvor vores egentlige retning skulle tages hen, endte vi med en meget blød og kommerciel start frem for det lidt hårdere – Som nok skal komme senere,” skriver den ene halvdel af duoen, Asbjørn Brøndel, om tracket.

Vi glæder os allerede til at følge, hvilken retning Few Wolves bevæger sig i med deres kommende udgivelser!

Lyt til “Sleepover” herunder: