MORTEN & David Guetta udgiver fire nye numre sammen

MORTEN og David Guetta er blevet en uadskillelig duo. Deres samarbejde har taget danskerens karriere til nye højder og givet Guettas karriere fornyet liv. Nu kommer de igen med ny musik sammen.

819
Visninger
Foto: Pressefoto

Partnerskabet mellem MORTEN og David Guetta får i dag tilføjet endnu et kapitel. Sammen har de det seneste år udgivet en masse tracks. Et samarbejde, der har taget danskerens karriere til et foreløbigt højdepunkt, mens det har givet et frisk pust til Guettas lange musikalske karriere.

Fællesnævneren for deres udgivelser har været den lyd, som har været rød tråd igennem dem alle, og som Guetta og MORTEN selv har givet genrebetegnelsen “new rave”.

Derfor er det kun passende, at den nye EP hedder netop “New Rave”. Den indeholder fire tracks ført an af “Kill Me Slow”, som har været teaset på flere livestreams og mixtapes den seneste tid.

Derudover indeholder “New Rave” de tre numre “Nothing”, “Bombardment” og “Odyssey”. EP’en er udgivet på Guettas label, Parlophone, der er en del af Warner Music i Frankrig.

“New Rave” er virkelig velproduceret, ikke mindst takket være de to co-producere der har været med til at lave samtlige collabs mellem Guetta og MORTEN, nemlig Mike Hawkins og Toby Green. Det er imponerende, at Toby Green har tid til det ved siden af sin egen fremadstormende karriere!

Alt i alt er det altså godt håndværk på “New Rave”, men spørgsmålet er hvor længe Guetta og Breum kan spinde guld på den nye lyd, før folk bliver trætte af den og vil have noget nyt og anderledes igen.

Lyt til “New Rave” herunder: