Snavs annoncerer sit andet album – men kan han leve op til det første?

Snavs er klar med sit andet album, "Opal". Det udkommer først til september. Men allerede nu får vi en forsmag på lækkerierne.

949
Visninger
Snavs udgiver første track fra sit nye album.
Foto: Snavs

En af den danske elektroniske scenes mest lysende stjerner, Snavs, gør nu klar til sit andet album, der får titlen “Opal” og skal akkompagneres af sit helt eget visuelle univers. Det udkommer til september – men allerede nu får vi en forsmag med “Zenith”.

Det første album er i min bog det bedste, mest helstøbte danske elektroniske værk de seneste år, og danskeren har positioneret sig som en af tidens mest innovative, nyskabende artister, så forventningerne er tårnhøje til opfølgeren. Men kan Andreas Holdø aka. Snavs leve op til det niveau, han har sat for sig selv – “Zenith” giver måske en lille ide om det.

“Zenith” er Snavs i sit rette element. Lige så hårdtslående som nogensinde, men samtidig med en nysgerrig tilgang til sin musikproduktion. Således leger han med elementer fra dubstep, hard house og riddim og skaber på den måde en eksplosiv, melankolsk og episk festival-anthem.

Det fulde album udkommer altså først til september, men Snavs har med det første udspil for alvor pirret vores forventningsglæde op til “Opal” med den første single. “Opal” udkommer ligesom “SS18” på hans eget label, Riotville Records, og det gør, at han kan bevare 100 procent kontrol og kunstnerisk frihed til at udfolde sig – så det kan næsten ikke gå galt. Vi kan næsten ikke vente til september!

Lyt til “Zenith” her: