Tomorrowland opgiver ikke sommeren: Annoncerer kæmpestor digital festival

Tomorrowland har annonceret en digital festival, og det kan meget vel blive den største af sin slags nogensinde.

980
Visninger

Tomorrowland som vi kender festivalen vil nok være den sidste begivenhed, der skulle holdes i disse corona-tider. Festivalen samler flere hundrede tusinde mennesker fra over 200 lande, så det har hele tiden været udelukket, at det skulle ske.

Men festivalen giver ikke op i forhold til at holde fest i 2020. I nogle dage har de talt ned til en afsløring. Der var spekuleret i, om der skulle holdes tre weekender i 2021 for at kompensere for fraværet i år, men der bliver i stedet tale om en kæmpestor digital udgave 25.- og 26. juli i år.

Tomorrowland sætter niveauet højt på deres fysiske festival, som er en af de vildeste produktioner i verden, og festivalen har tænkt sig at leve op til det, når det kommer til den digitale version med otte scener, 3D og masser af lækre visuals. Go big or go home.

Velkendte scener som Freedom, Atmosphere og Core vender tilbage i digitale udgaver, og så har 3D-artisterne også skabt tre helt nye scener specielt til “Around The World”, som den digitale festival bliver kaldt.

Dette bliver en unik mulighed for at komme på Tomorrowland, som normalt bliver udsolgt på få sekunder. Omend det kun bliver digitalt, så lægger den belgiske festival altså op til noget banebrydende med denne annoncering.

Prisen for begge dage bliver 20 euro og en enkelt dag koster 12,50 euro. Der kan også købes specielle pakker, hvor der er inkluderet fysiske armbånd, merchandise og sågar en højtaler – men de koster noget mere. Billetterne bliver sat til salg den 18. juni, og få dage inden, den 15. juni, bliver lineup afsløret.

Læs mere om “Around The World” lige her: