Clerk debuterer på Riotville: Bag navnet gemmer en velkendt dansk producer sig

Clerk er ude med sin debut på Riotville. Ud fra den første udgivelse tegner fremtiden lyst for den danske producer.

745
Visninger

Fredag udkom tracket “Quit Actin” på Riotville Records. Det danske label har stået bag udgivelser fra masser af debutsingler fra upcoming danske navne gennem tiden – men denne gang er det en mere rutineret herre, der er på spil.

Det er nemlig ingen ringere end August Fenger, aka ELOQ, der har skabt sig et nyt alias som Clerk. Projektet er opstået for at give ham et frirum til at udgive hårdere og måske også mere kommerciel elektronisk musik, mens han holder ELOQ-brandet til sin nuværende stil.

Første track hedder altså “Quit Actin”, og det er et velproduceret nummer, der lugter lidt af bass house, men alligevel formår at skille sig ud i sit lydbillede fra de mange enslydende udgivelser i den genre nu om dage!

Det tegner altså lovende – vi glæder os allerede til at høre, hvad fremtiden byder på fra Clerk. Den danske producer har i hvert fald rigeligt at se til. Nu både som ELOQ, Clerk og en del af trioen AV AV AV.

Lyt til “Quit Actin” herunder: