MORTEN og David Guetta udgiver hidtil hårdeste track

Den dansk/franske alliance mellem David Guetta og MORTEN har hidtil været en succes. Nu ridder de to producere videre på den bølge med endnu en udgivelse.

1159
Visninger

Det er efterhånden blevet nærmest umuligt at sige David Guetta uden også at sige MORTEN. Den franske verdensstjerne og den efterhånden legendariske dansker er nemlig gået sammen om endnu et track. “Detroit 3AM” er tredje single, de to udgiver sammen og fjerde udgivelse i alt på kort tid og samlet har de indtil videre høstet over 60 millioner streams.

Det tyder på, at de to sammen har fundet formlen på succes. Efter et par år, hvor David Guettas relevans var en anelse dalende, er han med hjælp fra MORTEN kommet tilbage på toppen. Samtidig er danskeren et varmere navn indenfor den elektroniske scene end nogensinde før.

“Detroit 3AM er et mere råt og hårdtslående track end forgængerne, og det klæder det dansk/franske samarbejde, at der er fortsat bliver eksperimenteret og vist andre sider, så udgivelserne ikke bliver for ensformige.

Nummeret er en hyldest til technoens hjemby, Detroit, og med den melodiske, hårde tech-house-stil, lykkes det faktisk at tilføre et moderne udtryk til genren.

Lyt til “Detroit 3AM” herunder: