Nicky Romero og Mike Williams går sammen om nyt collab

Nicky Romero og Mike Williams har sammen skabt en melodi, der er så catchy, at du får svært ved at slippe den igen, når du først har hørt den.

770
Visninger

Mike Williams og Nicky Romero er et hollandsk dream-team, når det kommer til melodisk house. Nu er  de ude med tracket “Dynamite”.

De får hjælp af Amba Shepherd på vokalen. Sidstnævnte er nok bedst kendt for at have lagt stemme til nogle af Hardwells største produktioner.

Jeg hørte tracket første gang, da jeg så Mike Williams på Mainstage på Tomorrowland i sommer, og allerede der begyndte jeg at glæde mig til, at vi fik den her udgivelse.

“Dynamite” lever på en stærk vokal af Amba Shepherd, og omkring den har de to hollændere bygget en catchy melodi, der kombinerer den lidt “bouncy” lyd, Mike Williams er kendt for, og så en euforisk melodi, der lugter langt væk af Nicky Romero.

Der er så mange små detaljer, der er kælet for på det her nummer. Måske er det også derfor, vi først får det nu. Det skulle oprindeligt have været udgivet i september, men der skulle altså gå yderligere to måneder. Men nu er “Dynamite” endelig ude!

Lyt til “Dynamite” og masser af andre gode, nye udgivelser på Fist Pump Fridays Fresh Releases herunder: