Hardstyle kommer for alvor til Danmark med ny festival

Q-Dance kommer til Danmark under Aairport Festival - og de tager selvfølgelig Adrenalize med sig.

1796
Visninger
Foto: Aairport Festival

Aairport Festival har i dag løftet sløret for seks nye navne til deres Q-Dance Takeover om lørdagen. Her glæder det os især at se et specielt navn – nemlig danske Adrenalize.

Det var næsten utænkeligt, at Q-Dance skulle tage til Danmark uden at sætte Danmarks største hardstyle-navn på plakaten – og det er efterhånden også rigtig længe siden, at Malthe Mehlskov – altså Adrenalize – har fået chancen i Danmark.

Da det blev annonceret, at Q-Dance ville være en del af Aairport Festival, spurgte mange nok sig selv af hvilken kaliber artisterne så ville være – og Aairport slår med dagens annoncering fast, at det er i den helt tunge ende, med nogle af tidens mest populære hardstyle-navne.

Dagens annoncering byder udover Adrenalize på svenske Wasted Penguinz og belgiske Hard Driver. Sub Zero Project, Evil Activities og Sound Rush – alle fra Holland.

I forvejen var den norske duo Da Tweekaz, der i øvrigt spillede Mainstage på Tomorrowland, annonceret sammen med navne som Ran-D, Zatox og Noisecontrollers – og selvfølgelig kommer MC Villain og styrer slaget.

Er man ikke til hardstyle byder fredagens program på en mand der efterhånden er gået viralt en del gange – nemlig Salvatore Ganacci. Han bliver suppleret af en række af dansk elektronisk musiks største navne – Zookeepers, Faustix, Kato, Martin Jensen, TooManyLeftHands og Snavs er allerede på plakaten – og flere navne mangler fortsat at blive annonceret til fredagens program.

Aairport Festival bliver afholdt i Gigantium i Aalborg 17. og 18 januar – og har udover store navne også lovet at det visuelt bliver større og vildere end noget, vi nogensinde har set på dansk grund i forbindelse med EDM.

Billetter kan købes her: