Diplo leverede varen, men publikum virkede trætte

941
Visninger
Foto: Troels Jarlak

Før Diplo lukkede Tinderbox i går, frygtede jeg lidt, at settet ville være det ene Major Lazor track efter det andet. Den frygt bragte han til skamme fra første track, hvor han spillede Toby GreensSmoke“.

Det var ret tydeligt, at publikum var ved at være godt brugte, eller også var det fordi, at Diplo spillede mange numre, som ikke engang jeg kendte.

Det var utroligt forfriskende, at man kunne stå at blive overrasket drop efter drop, overgang efter overgang. For overraskelsesmomenter var der virkelig få af, fra de acts man havde stået og høre igennem dagen på Magicbox, hvor der var alt for meget “crowd pleasing” til min smag.

De mange forholdvist “ukendte” tracks har dog også betydet, at flere sikkert gik lidt skuffede fra Diplos optræden – det gjorde jeg dog ikke!

For Diplo fyrede op for Redlights track “Ride that thing“, Destructos “Shots To The Dome” og hen mod slutningen af settet var der også support til Nonsens og deres remix af “Close To Me”.

Diplo fortalte undervejs, at han havde mistet sin computer og derfor også det set han havde forberedt til lejligheden. Han formåede dog alligevel at levere at varieret set, som stadig havde en rød tråd, og kommer klart til at stå for mig som et af de bedste DJ-sets på Tinderbox i år.