Klar til weekenden? Vi hjælper med Spotify-playlisterne til festen

Der er noget for enhver smag på vores seks playlister.

648
Visninger

Den seneste tid har vi forsøgt at udvide Fist Pump Fridays-universet til Spotify – mange af jer kender måske allerede vores “Fresh Releases-playliste”, men nu er vi klar til at tilføje en hel stribe nye playlister til vores samling – herunder får du gennemgangen:

Fist Pump Fridays Fresh Releases:

Det er vores mest populære liste med over 2.500 følgere lige nu. Vi opdaterer hver uge med alt det nye, gode elektroniske musik fra danske og udenlandske artister. Efter fem uger fjerner vi numrene, så den hele tiden er ny og spændende!

Fist Pump Fridays: The Crate

Ikke alle numre ryger i glemmebogen efter “Fresh Releases”. De bedste overlever på The Crate – som derfor hele tiden vokser sig større og større – det er kort sagt de allerbedste numre, der er på denne liste – og her har sangene ingen udløbsdato.

Fist Pump Fridays: Tinderbox 2019 Soundtrack

Skal du til Tinderbox næste uge? Vi har samlet et soundtrack bestående af de bedste numre fra festivalens elektroniske navne – den er bygget kronologisk op, så sangene på listen følger programmet. Det vil sige første navn er Vigiland, der spiller torsdag 17.15 – og så kan du ellers tage på en rejse frem til lørdag klokken 01.00 hvor Swedish House Mafia indtager scenen.

Fist Pump Fridays: GO HARD OR GO HOME

Er du til genrerne der rammer lidt højere bpm, så har vi nu også en liste til den stil. Med det bedste fra trap, dubstep, future bass og hardstyle.

Fist Pump Fridays: Throwback

Savner du de gyldne EDM-år, har vi også dækket det nu med vores throwback-liste

Fist Pump Fridays 2018 Top 100:

Skal vi knap så langt tilbage i tiden, så kan du også stadig lytte til vores favoritter fra 2018 på denne liste!

 

Hvilken liste skal vi arbejde på næste gang? Skriv til os, så ser vi, hvad vi kan gøre!