Toby Green gør det igen: Endnu en udgivelse på Musical Freedom

Toby Green har gjort det igen. Danskeren er efterhånden ved at blive fast inventar på Tiëstos label med sin anden udgivelse på Musical Freedom på få måneder.

2163
Visninger
Foto: Jakob M. Knudsen

Toby Green er tilbage på Musical Freedom. For lidt over to måneder siden udgav han “Work It” på samme label. Et track vi ved den lejlighed beskrev som et bud på 2019’s store festivaltrack.

Nu har den unge dansker så gjort det igen. Denne gang hedder tracket “Smoke” – basslinen sender ligesom på “Work It”  tankerne hen på tech house eller techno, mens droppet er mere skingert og hidsigt på den nye udgivelse – næsten som en gang god gammeldags dirty dutch.

Nummeret fik faktisk allerede premiere under Tiëstos Ultra-set, hvor hollænderen også spillede “Work It”. Men vi opdagede ikke, at der var to tracks fra Toby Green i settet – fordi det dengang fremgik som et ID-track.

Men nu er det ikke en hemmelighed længere. Det er Toby Greens track, og “Smoke” har allerede fået support fra alverdens sværvægtere lige fra Martin Garrix og Afrojack til Kryder og Sander Van Doorn.

Lyt herunder:

 

Du kan også høre “Smoke” og andre fede tracks i Toby Greens mix for Tomorrowland One World Radio herunder:

Glem heller ikke at høre den seneste remix-opgave, Toby har påtaget sig for Ava Max:

 

Sulten på mere ny elektronisk musik? Så tjek vores playlist ud herunder, hvor vi ugentligt opdaterer med alle de fedeste, nye sange.