Premiere: Sebastian Wibe og DØ CHEF DØ udgiver collab

Siden Sebastian Wibe og DJ-kollektivet DØ CHEF DØ mødte hinanden for første gang, for 2 år siden, har de haft et kæmpe collab liggende på hylden ved navn ’Wake Up’.

1337
Visninger

Nogle gange kan der godt gå lidt inflation i at kalde udgivelser længe ventede. Ikke desto mindre er “Wake Up” af Sebastian Wibe og DØ CHEF DØ intet mindre end længe ventet!

Siden Sebastian Wibe og DJ-kollektivet DØ CHEF DØ mødte hinanden for første gang, for 2 år siden, har de haft et kæmpe collab liggende på hylden ved navn ’Wake Up’.

Har teaset flere gange

Begge acts har teaset tracket på festivaler i både ind- og udland. Derudover har “Wake Up” allerede fået radio-airplay både på P3 og BBC Radio 1 på tastemaker-showet ’Diplo and Friends’.

Alligevel har vi måtte vente på den officielle udgivelse. Der er blevet finpudset detaljer og nummeret er blevet perfektioneret fuldstændigt. Sebastian Wibe er især kendt for at være en perfektionist – og han har brugt hele 2018 på at færdiggøre numre – resultatet er, at han med “Wake Up” allerede har udgivet tre gange så mange singler som i 2018.

Også DØ CHEF DØ har allerede været ude med ny musik en gang i 2019. Nemlig “BNO” med Hottub.

Track med internationalt potentiale

Men nu er ventetiden ovre – i hvert fald for dem der følger med her på siden. Vi har nemlig fået lov at dele “Wake Up” med jer lidt før den officielle udgivelse på Riotville Records.

Det er en spændende blanding af de to acts’ stilarter. Sebastian Wibes sans for melodier møder DØ CHEF DØ-drengenes eksplosive, kompromisløse lyd.

Resultatet er et future bass-track af international klasse med både storslående melodier og en hårdslående bas. Det gentagende vocal chop både i opbygningen og droppet i kombination med future bass-viben skaber et track der har potentiale på festivalscenen, såvel som på klubben. 

Så er spørgsmålet bare – var det to års ventetid værd? Dommen herfra er et klar ja!

Lyt selv herunder:

Udgivelsen bliver fejret i morgen (torsdag) på den københavnske natklub “Rocket”, hvor Sebastian Wibe, DØ CHEF DØ og Riotville Records holder release party!