Zookeepers skifter spor og laver sommerhit

Det nyeste nummer fra duoen Zookeepers lugter af et sommerhit.

1760
Visninger
Pressefoto: Zookeepers

Da vi først stiftede bekendtskab med Zookeepers, var de to unge gutter, der havde fuld fart på musikken – og duoen begik sig primært i de hårdere genrer.

Men siden blev Zookeepers signet på Sony, og det har udviklet projektet i en rigtig god retning. duoen laver skam stadig hårdtslående tracks, som deres collab med Mike Hawkins, “Mistakes”.

Men de har også kastet sig over flere andre genrer, og laver de nødvendige, mere radiovenlige udgivelser, der skal til for at etablere et navn i lidt bredere kredse.

På den nye udgivelse “Can’t Fall Asleep” kaster Søren Due og William De Waal sig ud i housegenren for første gang, så vidt vi ved. Og det gør de faktisk rigtig godt.

Tracket har en lidt oldschool house vibe over sig – og det er som skræddersyet til den kommende sommer, hvor sangen uden tvivl fortjener en plads på hitlisterne. Ikke mindst på grund af en fremragende vokalpræstation af den upcoming sangerinde, Clara.

Dermed kan Zookeepers nu blandt andet krydse klassisk house, trap, future bass og bass house af på listen over genrer de mestrer. Hvad bliver det næste? Skal vi have en gang Drum & Bass?

 

 

Lyt også til duoens fænomenale remix af Faustix’ seneste udgivelse “Thorns” her: