Danske Stoltenhoff udgiver track med Tiësto

Danske Stoltenhoff leger med de helt store drenge. Yellow Claw, The Chainsmokers og Tiesto står nu alle på CV'et.

1218
Visninger
Foto: Stoltenhoff

Her på siden elsker vi at sprede god, dansk elektronisk musik – men en, som vi måske ikke har givet helt så meget kærlighed, som han har fortjent, er odenseanske Stoltenhoff.

Han har nemlig i en lang periode efterhånden leveret på et højt niveau. Både bag kulissen, som co-producer for nogle af de største EDM-navne, men bestemt også med udgivelser i eget navn.

Nu er han ude med hans måske største udgivelse hidtil – samarbejdspartneren er nemlig selveste Tiësto – sammen har de lavet nummeret “Lose Control”, som er en del af Tiëstos nye EP “Together”.

Tracket har den klassiske, lidt skingre signaturlyd, som mange af Stoltenhoffs ældre udgivelser også bærer præg af. På hans nyere værker har det i høj grad været en anden retning mere ovre i psy-trance, som han har udgivet, men han er i den grad en alsidig producer, så man ved aldrig helt, hvilken lyd den næste udgivelse får.

Det er en travl periode for Stoltenhoff. Det er ikke længe siden, at han udgav sit collab med Yellow Claw, “Break Of Dawn”. Derudover har han været co-producer på flere af Yellow Claws andre numre fra samme EP.

Og fremtiden byder formentlig på endnu mere – i hvert fald spillede The Chainsmokers deres collab med danskeren under årets Ultra. Et nummer som de faktisk gav premiere allerede for et år siden under Ultra!

Lyt til “Lose Control” På Fist Pump Fridays Fresh Releases herunder!