Ultra 2019: Fredag bød på stor dansk support

Vi samler op på første dag af Ultra med nye ID's og sets i fuld længde herunder!

744
Visninger

Ultra Music Festival er i fuld gang i Miami – og i nat bød festivalens mainstage på masser af dansk musik! Her får du vores recap af dag 1:

Fedde Le Grand:

Opsummering: Gaaaab. Fedde Le Grand spiller mainstage hvert år, og hvert år skuffer han, hvis du spørger os. Ikke rigtig ny musik, og heller ikke ny musikalsk retning for hollænderen.

 

Nicky Romero: 

Opsummering: Rodet, halvtonedøv affære, der dog bød på et par nye numre fra hollænderen selv og hans label. Og så spillede han ‘Work It’ af Toby Green, som vi har skrevet, kan blive årets festivaltrack!

ID’s:

 

 

 

Alesso:

Opsummering: Vi havde håbet på en masse nyt fra Alesso. Måske i den progressive boldgade. Men det blev kun til et enkelt halvlunkent ID fra svenskeren. Men igen var der dansk support. Han spillede ‘In Too Deep’ af Toby Green.

ID’s:

Det andet ID i settet kommer omkring 16.30 i settet – men findes endnu ikke på Soundcloud eller Youtube.

Tiësto:

Opsummering: Der var heller så meget nyt fra Tiësto. Men for tredje set i streg på mainstage fik Toby Green support. Denne gang på ‘Work It’, som er udgivet på netop Tiëstos label – så giver god mening! Mod slutningen bekræftede hollænderen, at ‘Losing It’ stadig lever i bedste velgående på festivalscenen ved at spille Jay Cosmics remix!

 

 

Marshmello:

Opsummering: I dagens sidste set fik vi igen dansk support. Denne gang til Nonsens, som år efter år får deres musik spillet på mainstage. marshmello havde nemlig flettet ‘Make It Pop’ ind i sit set! Et fedt, energisk set. Men i Miami bliver man også bedømt på, om der er ny musik med. Og det havde manden, der netop er blevet kåret som den mest populære DJ i verden af Billboard Dance, ikke.

Dog Blood:

Opsummering: Vanvittigt set med masser af ID’s. Nyd det herunder.

 

Er du nået hertil? Så spørger du måske, hvorfor det er så vigtigt, at Nonsens og Toby Green får support? Det er fordi hele den elektroniske musikbranches øjne hviler på Ultra. Det kan derfor have stor indflydelse på mængden af support resten af året, når et navn som marshmello pludselig spiller ‘Make It Pop’!