Ultra Music Festival Miami 2019 – din guide til weekenden

Det er tid til Ultra i Miami igen. Vi guider dig igennem weekenden lige her!

795
Visninger

I denne weekend er det igen den tid på året, som mange EDM-fans glæder sig til. Det er nemlig tid til Ultra Music Festival i Miami – og det er lidt som juleaften for os der elsker masser af nye ID-tracks og mindeværdige mainstage-sets!

Sidste år gav Ultra os Swedish House Mafias comeback i jubilæumsgave – i år spiller den svenske trio ikke Ultra, men der er alligevel masser af se frem til henover weekenden.

Og inden vi kommer til programmet, så lad os bare få det med tidsforskellen overstået – lige nu skal du lægge fem timer til de tider vi kommer til at skrive herunder – men når lørdag bliver til søndag, og vi går fra vintertid til sommertid, skal du lægge seks timer til – hvilket betyder at du skal være vågen til mandag morgen klokken 8, hvis du vil have det hele med!

Fredag:

Fredag byder på spændende sets både på mainstage og de andre, mindre scener.

I Live Arena spiller ODESZA klokken 22 lokal tid. Lidt senere, klokken 23.30, spiller Skrillex og Boys Noize sammen under deres Dog Blood-projekt på Worldwide-scenen.

På Mainstage får tidligt på dagen Nora En Pure, og Tinderbox-aktuelle Dzeko, inden en lukketrio bestående af Alesso, Tiësto og marshmello lukker dag et.

Lørdag:

Lørdag byder på Deadmau5 i Live Arena. Her får hans nye Cube 3.0-scene debut. Men ham får vi nok ikke at se på streamen – mere om det lige om lidt.

På Deadmau5′ egen Mau5trap-scene har vi fortsat til gode at finde et lukkenavn. Eric Prydz har nemlig aflyst på grund af sygdom, og derfor er det for nu en overraskelse, hvem der får den tjans.

På Mainstage er der lagt op til en dag fyldt med lækkerier. Salvatore Ganacci er lig med garanti for sære dansemoves og skøre gimmicks på mainstage klokken 16 lokal tid. 18.10 lokal tid tager Slander og NGHTMRE over med deres samarbejde GUD VIBRATIONS som for første gang nogensinde får den helt store scene som legeplads.

Derefter venter tre stærke acts. Først Tchami, så Armin Van Buuren og sidst, men ikke mindst, Zedd, som efter et par poppede år, skylder os et lidt mere elektronisk, hårdt set.

Men aftenen er ikke helt slut der. Martin Garrix lukker lørdagens program på mainstage. Og der er lagt op til et stort set.

Billeder af Martin Garrix eget scene-setup er lækket. Der skal store ting til at få lov til at medbringe eget setup på mainstage til Ultra. Så det er en god indikator. Ydermere har Martin Garrix Hub, som har gode kontakter til folk Garrix og folk nær ham skrevet på Twitter, at hele settet. En time og 30 minutter vil blive streamet i fuld længde, uden afbrydelser.

Søndag: 

Når du, efter at have holdt dig vågen til klokken 8 søndag morgen, vågner igen, så kan du glæde dig til den sidste dag.

På A State Of Trance er der debut til en ny kunstner – eller kind of. Jeffrey Sutorius, tidligere frontmanden i Dash Berlin, spiller sit første set i eget navn, efter han på mærkværdig vis blev smidt ud af Dash Berlin.

Martin Garrix’ label STMPD har en scene, som vi nok også får glimt fra. Her med to blanke pladser, så der er overraskelser i vente. Måske labelbossen Garrix selv dukker op og spiller et set som YTRAM?

Deadmau5 spiller også søndag – men under sit techno-alias, Testpilot.

På Mainstage er der mange gamle kendinge iblandt. Oliver Heldens, Afrojack og David Guetta spiller alle Ultra i år.

Til allersidst. klokken 6.30 mandag morgen, går The Chainsmokers på. De har lige annonceret et nyt album, så måske vi har en del ny musik i vente. På sceneproduktionen har de også arbejdet en del op til Ultra – så vi forventer et brag af en lukkefest – som også vil give en god ide om, hvad vi kan forvente, når de spiller Tinderbox til sommer!

Indtil videre ved vi ikke, hvor meget vi får at se af de forskellige navne – men vi opdaterer jer her på siden, så snart vi får et streaming schedule fra Ultra!

Tilbage er der blot at sige – god fornøjelse. Husk masser af energidrik og forsyninger, hvis du planlægger at være med til den bitre ende!