Flume ude med nyt eksperimenterende materiale efter to års stilhed

678
Visninger

Flume, som på mange måder var forgangsmand og startede “future bass” bevægelsen, søger igen nye veje, med matierale der er mere eksperimenterende og anderledes end nogensinde før.

Man må sige, at hvis man godt kan lide australske Flume, har man haft en særdeles underholdende uge.

Først lagde han dokumentaren “When Everything Was New”, som ellers kun har været på Apple Music, ud på Youtube i fire dele. Derefter lagde han et mixtape, “Hi, This Is Flume”, ud, som udelukkende indeholder nyt materiale fra australieren. Til mixtapet er der en virkeligt imponerende musikvideo, som i også bør tjekke ud:

Nu er mixtapet så blevet blevet delt op i 17 tracks(!!) og lagt på Spotify. Der mange af numrene, som nærmest bryder grænserne for, hvad jeg tidligere har hørt, og sådan er det bare med Flume, han rykker grænser, og måske, om et par år, er resten af den elektroniske scene nået til samme punkt – det ville i hvert fald ikke være første gang!

Tjek mixtapet ud herunder: