Toby Green leverer bud på årets festivaltrack

Toby Green leverer med sin nye single "Work it" et solidt bud på årets festivaltrack.

1579
Visninger
Foto: Jakob M. Knudsen

Sidste festivalsæson var et track overalt – “Losing It” af Fisher. I år kan det være, det bliver “Work It” af Toby Green, som er alle steder.

I hvert fald er der ingen tvivl om potentialet i danskerens seneste nummer. Det er svært helt nøjagtigt at angive genrer i disse tider – for grænserne bliver hele tiden krydset, genrer blandes sammen og nye opstår.

Hvis jeg alligevel skal forsøge at sætte en på Toby Greens seneste, så ville det være mainstream tech house.

Nummeret har flere af de klassiske facetter fra tech house, men blandet med Toby Greens egen signaturlyd, bliver det, i stedet for klassisk tech house, et nummer som appellerer meget bredt.

Dagens første DJ, på den mindste undergrundsscene kan spille det, og det største hovednavn kan spille det i sit lukkeset på mainstage – den samme appel som sidste år fik “Losing It” til at blive årets nummer.

Med Musical Freedom som pladeselskabet der udgiver “Work It”, har danskeren samtidig et pladeselskab med musklerne til at få det her nummer i rigtig mange store sets.

I skrivende stund trender “Work It” som nummer et på 1001Tracklists – med andre ord, har rigtig mange allerede opdaget det.

Listen af navne, der har spillet tracket, lang. Tiësto, Nicky Romero, Martin Garrix, Afrojack, Mike Williams, Dimitri Vegas & Like Mike, Blasterjaxx, Lucas & Steve, R3HAB og Fedde Le Grand har alle givet nummeret et play – og det er inden det udkom.

Lad os krydse fingre for, at årets track i 2019 bliver dansk!

Lyt til “Work It” på Fist Pump Fridays Fresh Releases herunder: