Kommer Eric Prydz til Tinderbox?

Eric Prydz er muligvis et af hovednavnene på årets Tinderbox-plakat.

2631
Visninger

Tidligere i dag satte Tinderbox’ elektroniske booker, Peter Kjær, gang i spekulationer med en kryptisk story på Instagram.

På sort baggrund postede han et spørgsmålstegn – med tonerne af et af Prydz’ største hits “Opus” spillende i baggrunden.

Ifølge vores kilder, så har Peter Kjær i flere år haft Eric Prydz  højt på ønskelisten til Magicbox – så måske dette er første teaser for, at den booking nu er landet.

Samtidig er Prydz ledig både torsdag og lørdag under Tinderbox, mens han spiller Lollapalooza i Stockholm om fredagen – så han er også i området.

Tidligere har navne som Afrojack og Steve Angello spillet på Magicbox – så det er ikke utænkeligt, at Prydz har været til at lokke til at spille på scenen.

Sidst vi spekulerede i nye navne til Tinderbox, fik vi ret i vores spekulationer omkring Swedish House Mafia til Tinderbox? Kan vi ramme to ud af to forudsigelser?

Bliver Eric Prydz en realitet, så bliver årets lineup blot endnu en gang cementeret som den absolut bedste på den elektroniske front nogensinde for Tinderbox.

Allerede nu kan vi se frem til Swedish House Mafia, The Chainsmokers, Diplo, Lost Frequencies, Nervo og mange flere – og der er stadig masser af navne tilbage, der skal præsenteres inden vi når Tinderbox.