Kygo holder Aviciis lyd i live på ny single

775
Visninger

Den norske superstjerne Kygo der blev kendt for sine tropiske remixes, er med tiden rykket mod den progressive house-scene. Den afdøde Avicii har altid været Kygos store idol, så det er måske ikke den store overraskelse, at nordmanden også arbejder med en lyd, som er tæt på svenskerens i disse år.

Siden Avicii døde i april sidste år har Kygo bl.a. udgivet “Happy Now” med Sandro Cavazza, der var en af Aviciis yndlingsvokalister og gode venner – et nummer der lyder som noget den svenske verdensstjerne kunne have produceret.

Kygos nyeste single, “Think About You”, har også masser af Avicii-vibes og en meget velykket vokal fra amerikanske Valerie Broussard.

Der er måske nogen, der brokker sig over, at Kygo er gået så meget i Aviciis fodspor. Man kunne også bare vende den om, og argumentere for, at Kygo i den grad holder Aviciis ånd i live, og ærer det han stod for med sine seneste produktioner.

Lyt til “Think About You” herunder: