Sebastian Wibe klar med første udgivelse i 2019

Der går nogen gange lang tid mellem udgivelserne fra Sebastian Wibe - men i dag er han klar med ny musik.

1194
Visninger

Danske Sebastian Wibe er en perfektionist, når det kommer til hans produktioner. Derfor er det ikke hver eller hveranden måned, at han står klar med nye numre. Alt skal nemlig være 100 procent i orden, før han sender ny musik ud.

Ikke desto mindre har vi i dag fået et ny future house-track fra den unge dansker. Nummeret hedder “Breathe” og har lidt en Don Diablo vibe i opbygningen hen mod droppet. I selve droppet får man lidt den samme opløftende, glade stemning, som for eksempel Lucas & Steve har gjort til et varemærke.

Alligevel er “Breathe” ikke bare endnu et future house-nummer. Sebastian Wibes arbejde med vokalen og hans måde at kombinere, hvad der virker for andre store navne med det han selv er god til gør sangen unik og holdbar i mere end bare et par uger!

Lad os endelig få flere udgivelser fra Sebastian Wibe i år – et fast udgivelsesflow vil uden tvivl gøre underværker for den talentfulde danskers karriere. Lad os bare få collabet mellem ham og DØ CHEF DØ på gaden snarest muligt!

Lyt til “Breathe” på Fist Pump Fridays Fresh Releases herunder: