Lane 8 giver Virtual Self-hit sin helt egen vibe

655
Visninger

I 2018 udgav Daniel Goldstein, AKA Lane 8, efter min mening, årets bedste album med “Little by Little”. Selvom vi er trådt ind i 2019, så tyder hans nyeste remix på, at han kun fortsætter med at levere kvalitet.

Jeg så Lane 8 i Berlin i efteråret på et lille spillested, hvor han bl.a. spillede en ufærdig version af hans remix af Virtual Self-hittet “Ghost Voices”. Jeg blev hooked med det samme, og nu er remixet endeligt udkommet.

Normalt er svært og en anelse farligt at remixe en kunster som Porter Robinson, også dette selvom “bare” er hans sideprojekt.

Lane 8 formår dog at tage “Ghost Voices” i en helt anden retning med succes og give det masser af den velkendte Lane 8-vibe. Når man har hørt remixet et par gange, kan man næsten ikke forestille sig, at vokalen originalt er fra et helt andet track.

Det er ikke kun som Lane 8, at Daniel Goldstein gør det godt for tiden. Han har også succes med sit label “This Never Happened”, hvor han formår at tage mange spændende kunstnere under sine vinger, (tjek evt. Avoure), som alle passer ind i det samme lydunivers.

Hør Virtual Self-remixet herunder: