DØ CHEF DØ og Hottub udgiver sprængfarligt collab

Hottub har tidligere spillet nummeret på Smukfest og DØ CHEF DØ brugte det i deres aftermovie fra samme festival.

1104
Visninger

Hottub og DØ CHEF DØ er i dag ude med et track, som de efterhånden har teaset med siden førstnævntes vanvittige Smukfest-show. Blandt andet var det soundtracket i gruppens aftermovie.

Nummeret hedder ”BNO”. Ifølge Urban Dictionary en forkortelse for big night out – men hos Riotville, hvor tracket i dag er udgivet, betyder BNO – boys night out!

Det begynder med store horn, som fortsætter hele vejen i opbygningen til droppet – eller drops i flertal må jeg hellere sige. For i løbet af de blot 2 minutter og 36 sekunder som ”BNO” varer får vi hele 4 forskellige drops. Hvert drop skifter nemlig midtvejs. Masser af hårde drops på kort tid – præcis ligesom det foregår, når DØ CHEF DØ spiller live!

”BNO” har en uforudsigelighed, fordi det hele tiden springer fra genre til genre. I begyndelsen lyder det som et helt almindeligt trap-track, indtil vi midtvejs i første drop springer over i dubstep.

Andet drop går vi over i psytrance inden vi slutter i festival-trap. Det hele særdeles velproduceret af DØ CHEF DØ og Hotttub.

Det er altså ikke for sjov, at tracket hedder ”BNO”. Det passer nemlig helt perfekt, hvis du lige skal i stemning, uanset om det er til en big night out eller boys night out!

Lyt selv her: