marshmello skriver historie med 10 millioner tilskuere til koncert

marshmello spillede i weekenden foran et rekordstort publikum på 10 millioner mennesker.

2177
Visninger

I weekenden blev rammerne udvidet for, hvor en koncert kan afholdes, da marshmello optrådte live i Fortnite.

Det er angiveligt første gang nogensinde, at en live-koncert har fundet sted inde i et spil. Og helt sikkert første gang i Fortnite. Begivenheden trak da også rekordmange til. Fortnite er i øjeblikket det mest populære spil i verden, og havde før koncerten en rekord på 8,3 millioner spillere, der spillede samme tid.

Men gårsdagens koncert i Fortnite-byen “Pleasant Park” trak altså hele 10 millioner mennesker ind på en gang for at se marshmello optræde. Og det er altså blot dem, som selv deltog – og ikke valgte at følge koncerten på en stream, Youtube eller lignende.

Både Fortnite og marshmello deler vandene – enten hader man dem eller elsker dem. Uanset hvad, så er det fantastisk at se, hvad teknologi i dag gør muligt. Showet havde både realistiske visuals, pyroteknik og lysshow.

Når det er sagt, så er der selvfølgelig ikke noget, der slår den ægte vare. Men kan man for eksempel ikke være der under Tomorrowland eller Ultra, så giver det nu mulighed for at gå til koncert og interagere med andre hjemmefra på en måde, som aldrig er set før. Og det er ret fedt!

Se selv showet her, og fortæl os, hvad du synes om den historiske begivenhed!

Marshmello Holds First Ever Fortnite Concert Live at Pleasant Park

Marshmello Live at Pleasant Park

Slået op af marshmello i Lørdag den 2. februar 2019