Zookeepers og Mike Hawkins går sammen om udgivelse på Spinnin’

Zookeepers og Mike Hawkins går sammen om et spektakulært track, som er ude i dag på Spinnin' Records.

1330
Visninger
Pressefoto: Zookeepers

Zookeepers har i dag nået endnu en milepæl med udgivelsen af ‘Mistakes’ med Mike Hawkins på Spinnin’ Records.

For duoen er det en debut på Spinnin’, mens Mike Hawkins har et hav af udgivelser på det hollandske label og de forskellige sublabels under Spinnin’.

For Zookeepers er det en rejse tilbage til en mere agressiv, hårdslående lyd efter et par succesfulde radio-venlige udgivelser på Sony Music, mens Mike Hawkins fortsætter ud af det spor han senest lagde med ‘No More Tears’.

Resultatet er blevet et festival-venligt trap-monster med en catchy, pitchet vokal. På ‘Mistakes’ er det tydeligt, at både Mike Hawkins og Zookeepers har sat hver sit præg på resultatet, og det klæder især Zookeepers at vende tilbage til rødderne med et hårdere track, som var den stil der var afsæt til den succes, som duoen i dag nyder.

Droppet er perfekt til sommerens store festivaler og med tidlig support fra navne som Tiesto, Don Diablo, W&W, 12th Planet, Krewella, Netsky, UZ og Dropgun har nummeret fået en flyvende start allerede inden det har ramt Spotify.

Lyt til ‘Mistakes’ nu på vores playliste ‘Fist Pump Fridays Fresh Releases’, hvor vi uge efter uge holder dig opdateret på de bedste, nye udgivelser.