Tinderbox og Smukfest annoncerer nye elektroniske navne

I dag fik vi en række nye navne, der over sommeren skal spille på to af Danmarks største festivaler.

1052
Visninger

Den sidste dag af januar blev en begivenhedsrig en af slagsen for de danske festivaler. Både Smukfest og Tinderbox har i dag annonceret flere elektroniske navne op af hatten.

Hos Tinderbox fortsætter de lovende takter, efter de har lagt ud med Swedish House Mafia og The Chainsmokers. Således fik vi i dag:

Diplo 

Manden behøver ikke den store introduktion. Har før været på Tinderbox med Major Lazer og leverer altid en kæmpe fest.

EDX

En house-legende, som vi før har haft fornøjelsen af på Magicbox. Bliver et godt gensyn.

Faustix

Dejligt at danske acts også får chancen på Magicbox. Faustix er en af de mest hårdtarbejdende DJ’s/producers vi har herhjemme, så det er velfortjent.

Dzeko

Den ene halvdel af den tidligere duo Dzeko & Torres, som har udgivet masser af lækker progressive house. Senest kender du måske hans navn fra “Jackie Chan” med Tiesto og Post Malone, hvor Dzeko altså også havde en finger med i spillet.

Loud Luxury

Loud Luxury er især kendt for megahittet “Body”, der har næsten 400 millioner streams på Spotify. De bevæger sig ofte i krydsfeltet mellem radio-venlige sange og deep house. Bliver et spændende bekendtskab på Magicbox i år.

 

Men også Smukfest havde noget i ærmet i dag – et unikt fællesshow med hjemmebanedrengene fra DØ CHEF DØ, Snavs og ELOQ. Alene brændte Skanderborg-gruppen det hele ned sidste år. Tilsæt Snavs, som gjorde det samme på Tinderbox og ELOQ, og så kan du altså se frem til et helt specielt show, hvor de skal have brandslukkerne klar i Bøgeskoven.