Syv nye stjerneskud du skal holde øje med i 2019

Vi har fundet syv kunstnere, som du skal holde særligt øje med i 2019.

880
Visninger

Nytår er for mange lig med klichéen om “new year, new me”, for os er det lig med “new year, new music”. 2019 er en blank side, som venter på at nye, spændende kunstnere udmærker sig. Her guider vi dig til, hvilke udenlandske kunstnere du skal holde øje med på Spotify og festivalerne i år!

Todd Helder:

Todd Helder har rigtig meget kørende for sig. Han udgiver jævnligt på Martin Garrix’ label, STMPD, han har en særpræget lyd, der gør ham unik, og så er han blot 20 år gammel. Som mange andre på listen mangler han dog det track, der skal løfte ham opad i EDM-fødekæden. Måske et collab med labelbossen, Martin Garrix, kunne gøre underværker for Todd Helders karriere?

Nitti Gritti:

Måske har navnet Nitti Gritti strejfet dig før? Måske er det fordi du kender hans vanvittige bootleg der kombinerer “Lights” af San Holo og Kanye Wests samarbejde med Rihanna “All Of The Lights”. Amerikaneren deler management med vores danske favorittrio, Nonsens, og han er af flere af de allerstørste EDM-medier spået et stort 2019. Vi er enige og glæder os til at se, hvad han kan finde på!

 

Seth Hills:

Seth Hills har allerede haft udgivelser på en række af de mest prominente label indenfor elektronisk musik. Revealed, Axtone og STMPD har alle set hans talent og udgivet hans musik. Sværvægtere som Axwell^Ingrosso, Alesso, Martin Garrix, Afrojack og Hardwell har spillet hans musik. Det må være et spørgsmål om tid, før han indtager alverdens festivalscener.

Keanu Silva:

Tyske Keanu Silva er den seneste tid blevet taget under vingerne af Don Diablo på Hexagon. Senest har Don Diablo lavet et Edit af hans remake af klassikeren “King Of My Castle”. Keanu Silva laver en hybrid af deep house og future house, men med et twist der gør, at hans lyd adskiller sig fra mængden. Kan han blive ved med at udgive den slags kvalitet, og holder Don Diablo fast i støtten til ham, så kan karrieren eksplodere i 2019.

Sam Void:

Sam Void er allerede fast inventar på Nicky Romeros label, Protocol – men han har endnu ikke for alvor slået sit navn fast med sin musik. Han har fået support fra navne som Avicii, Martin Garrix, Tiesto og W&W. Men Sam Void mangler fortsat det nummer, som skal definere ham som kunstner. Et track der adskiller sig fra mængden og tager karrieren et nyk opad.

Fisher:

Han lavede årets track i 2018. Men kan Fisher følge op på successen? Han har ikke udgivet ny musik efter megahittet, så der hviler et kæmpe pres på hans skuldre. 2019 kommer til at afgøre, om Fisher bliver en verdensstjerne eller et one-hit-wonder!

Spencer Brown:

Fans af Anjunabeats kender ham helt sikkert allerede. Han begyndte sin karriere med en udgivelse på Aviciis label Le7els, og blev efterfølgende opdaget af Above & Beyond. I 2018 kom han med et unikt, helt fænomenalt debutalbum. 2019 kan nemt gå hen og blive året, hvor han går fra at være opvarmer for de store navne til selv at blive en hovedattraktion.

 

 

Bonus: Tom Wilson:

Et navn som er i et noget tidligere stadie end de andre navne på listen. Mens de andre formentlig som minimum siger dig et eller andet, har du nok aldrig hørt om Tom Wilson. Han har fortsat sin første udgivelse på et velanset label til gode. Men uofficielle remixes på hans Soundcloud fremviser talentet. Et talent som også Trap Nation har fået øje på. Han har en evne til at producere kvalitet. Nu skal han så vise, at han også er i stand til at finde sin egen lyd og adskille sig fra mængden af generiske trapproducere.

Har vi overset nogen? så lad os endelig høre om dine nye favoritter!