Nonsens udgiver nyt track på Monstercat

Nonsens udgiver nu deres, måske, bedste track nogensinde!

1193
Visninger

I dag er Nonsens ude med deres nye sang “Heroes”. Denne gang er der  tænkt lidt mere i et nummer, der skal kunne streames på Spotify og spilles i radioen, fremfor et festival-track. Og det er der IKKE noget negativt i. For trioen gør det på en nyskabende måde og uden at gå på kompromis med det musikalske udtryk, som de har.

Resultatet er et monster af et future bass nummer med en sprød vokal leveret af Tobias Stenkjær. Meget passende er det Monstercat der er afsender på nummeret. Hvilket også må siges at være et stort skridt i den rigtige retning for Nonsens.

Nonsens har før bevist, at de kan arbejde med vokaler – for eksempel på “Miracle”, som er en af mine personlige favoritter, og nu har de gjort det igen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er store beundrere af Nonsens her på siden. De tre bornholmere tog sidste år springet til USA – hvor de tog springet fra deltidsmusikere til fuldtidsprofessionelle. Nu høster trioen frugten af det sats. Med masser af nye fans, bedre udgivelser end nogensinde og på større labels end tidligere – og der er ikke noget der tyder på, at Nonsens skulle miste det momentum i 2019 – som kan blive endnu et stort år for drengene!

 

Lyt til “Heroes” her: