Kygos hyldest til Avicii giver kuldegysninger

Kygo har lavet en sang sammen med Aviciis faste samarbejdspartner, Sandro Cavazza.

2026
Visninger

Det er efterhånden et halvt år siden Avicii døde, men han er på ingen måde glemt. Heller ikke af norske Kygo, der i dag er ude med et nummer sammen med Sandro Cavazza, der har arbejdet sammen med Avicii masser af gange. Blandt andet på “Without You”.

Sangen hedder “Happy Now”. Og da jeg lyttede til det første gang, fik jeg kuldegysninger. Det kunne lige så godt være et Avicii-track – men alligevel har Kygo formået at snige sin egen signaturlyd ind.

Vi har efterhånden fået flere numre dedikeret til Avicii. Blandt andet udgav Arty en sang, der hed “Tim”. Men Kygo tager alligevel prisen for det absolut bedste nummer.

Lyt til “Happy Now” herunder: