Weekly EDM #007 – ADE Special

Årets ADE bød på ny musik fra Gammer, Martin Garrix, Throttle og mange andre.

953
Visninger

En af de travleste uger på udgivelsesfronten år efter år er under Amsterdam Dance Event. I år har ikke været en undtagelse. Derfor har vi samlet de bedste udgivelser fra ugen her.

Gammer & Sam King  – Out With The Old

Gammer er manden bag et af årets helt store festivalbangere “The Drop”, som er blevet spillet af nærmest alle store navne på scenen det seneste års tid. Nu er han ude med et nyt og mere melodisk nummer på DJ Snakes label, Premiere Classe Records. Droppet sparker stadig hårdt – så helt klart et track, der sætter gang i festen.

JOYRIDE & Skrillex – AGEN WIDA

Det her track har efterhånden været kendt i et par år. Men JOYRIDE er ret nærig med udgivelser. Endelig har han og Skrillex dog valgt at dele “AGEN WIDA” med resten af verden.

Martin Garrix, Pierce Fulton & Mike Shinoda – Waiting For Tomorrow

I kategorien over numre, vi har ventet på i årevis ligger “Waiting For Tomorrow” også. Martin Garrix spillede det første gang til Ultra i 2016 – og der har længe været tvivl om, hvorvidt det nogensinde ville udkomme. Men det gjorde det i sidste ende, som en del af hollænderens BYLAW-EP, som udkom med fem numre på fem dage.

Martin Jensen & Faustix – Valhalla

Ligesom Garrix, udgav Martin Jensen faktisk også fem numre på fem dage under årets ADE. Mest spændende er hans collab med Faustix, “Valhalla”. Det har et minimalistisk drop, som sender tankerne imod det legendariske track “Atom” af Nari & Milani.

Throttle – Wanderlust

Sidste udgave af Weekly EDM skrev vi om Throttles collab med Kungs. Denne gang et solo-track, som er endnu bedre. Det har Throttles signaturlyd over det hele, men er alligevel fornyende og spændende. Throttle er efterhånden blevet en etableret EDM-stjerne!

 

Deorro, MAKJ & Max Styler – Bring it Back

Der er nostalgi over det her track – fuldstændig som titlen antyder. Det her nummer er som at blive taget tilbage til 2012-2013, hvor MAKJ og Deorro nok i virkeligheden havde deres storhedstid.

Hottub – Jumpin

Til sidst et nummer som egentlig udkom en uge før de andre tracks, men vi overså det simpelthen i første omgang. Danske Hottub har begået en ægte banger, der allerede har fået masser af support fra store navne. I skal selvfølgelig ikke snydes for “Jumpin”!

 

Husk at du lige nu kan vinde billetter til Afrojacks show i VEGA på vores Facebook-side – vi trækker en vinder i slutningen af oktober.