Martin Garrix klar med fem tracks på fem dage

Martin Garrix forkæler sine fans med fem nye udgivelser på fem dage.

921
Visninger

Martin Garrix udgiver denne uge fem nye tracks. Han er faktisk allerede klar med de første to. De sidste tre skulle komme drypvist over resten af ugen.

Det er ikke første gang hollænderen benytter Amsterdam Dance Event til at udgive ny musik. For to år siden fik vi EP’en “Seven” – der, som titlen antyder, havde syv numre, der blev udgivet på syv dage.

Dengang bestod EP’en hovedsageligt af lidt mindre poppede tracks, og lidt mere rå numre, hvor Garrix ikke har haft tusind sangskrivere og co-producere i studiet – og tendensen er den samme denne gang.

Den anerkendte fanside Martin Garrix Hub har postet denne tracklist for ugens EP, der angiveligt får navnet “Bylaw”.

De to første stemmer meget godt – så hvis alt går efter planen, får vi altså det længe ventede track “Waiting For Tomorrow” med Mike Shinoda fra Linkin Park på fredag!

Indtil videre har vi mandag fået et andet nummer, Garrix længe har spillet. Nemlig hans collab med Blinders kaldet “Breach”.

 

Og tirsdag fik vi så “Yottabite”, der fik premiere som verdensstjernens introsang under årets Tomorrowland. Et øjeblik jeg selv havde fornøjelsen af at opleve.

 

Vi glæder os til resten af ugen – det er lidt som jul. Bare i oktober! Passer tidsplanen kommer det hypede collab med Dyro i morgen!