Weekly EDM #006 – Julian Jordan viser vejen

Det er blevet tid til at tjekke op på ugens udgivelser.

807
Visninger

 

Det er lidt tid siden vi sidst har opdateret jer på ugens udgivelser – men nu er vi igen klar med et tilbageblik på den forløbne uges største udgivelser!

Julian Jordan – Never Tired Of You

Julian Jordan gæstede i år Tinderbox – og her fik vi som nogle af de allerførste i hele verden det her nummer at høre – og nu er det så ude. “Never Tired Of You” har alle de klassiske særpræg fra Julian Jordan – for eksempel det skingre drop. Melodien er svær at få ud af hovedet efter et par lyt.

Eddie Thoneick – Semper

En smuk melodisk house-jam fra en rutineret herre. Meget mere er der ikke at sige!

 

Kungs & Throttle – Disco Nights

Tracket her fik premiere under årets Tomorrowland. Det er et forholdsvist minimalistisk nummer – men det kan et eller andet. Det skiller sig ud fra mængden af generisk EDM og formår at favne både Kungs’ og Throttles lyd.

Steff da Campo – Deeper Love

Lyder tracket bekendt? Det er ikke noget tilfælde. Det her er nemlig en ny version af Jauz’ track med samme navn. Det vil altid dele folk, når man laver et remake. For nogle vil altid holde mere af originalen, men i det her tilfælde synes jeg, Steff de Campo slipper godt afsted med det. Det tyder på, at 2018 i den grad er hans store gennembrudsår.

Say My Name – Burn

I den hårde ende af ugens udgivelser har vi Say My Name med hans seneste gang døds-EDM. Nemlig “Burn”. En voldsom hybrid mellem hardcore og trap. Nok ikke velegnet til dinner-playlisten, men særdeles velegnet  som alarmtone på vækkeuret – det skal nok få dig op!

 

Tiesto, Dzeko, Preme & Post Malone – Jackie Chan (MANDY Remix)

Når vi alligevel er i den boldgade, så kan vi tage dette remix af sommerens store hit, “Jackie Chan”. MANDY begår et catchy hardstyle-remix af hittet. Skal det være lidt mere roligt, men stadig forfriskende og nyskabende, så har Keanu Silva begået et rigtig godt future house remix.

 

Og så var det jo også ugen, hvor vi havde Youtube-premiere på den seneste episode af Fist Pump Fridays Radio! Tracklist til det mix kommer snart.