Hardwell trækker stikket – slut med at optræde

Hardwell trækker sig fra at optræde efter 10 år i rampelyset.

2294
Visninger

At være DJ, rejse verden rundt og spille for tusinder af fans er for nogle en drøm. For andre bliver det med tiden et mareridt. Det fik vi at se med Avicii, der først trak sig fra at optræde, og siden tog sit eget liv.

Nu trækker endnu en af elektronisk musiks mastodonter sig fra at optræde. I dag har Hardwell nemlig meddelt, at det er slut. Hollænderen trækker sig fra at optræde på ubestemt tid og har ryddet kalenderen for alt, hvad der hedder shows, deadlines og interviews.

Hardwells karriere har de seneste år holdt ham travlt beskæftiget, og han har tidligere været nødt til at aflyse en række shows, fordi han var udbrændt. Nu har han fået nok og siger stop.

Den egoistiske del i os allesammen vil nok være skuffet over, at Robbert stopper med at tournere, men jeg tror det er en klog beslutning. Det er 10 år siden Hardwell havde sin første rigtige udgivelse, og siden har det sikkert været svært at få fred – så for mennesket bag Hardwell, Robbert Van De Corput, er det en moden men svær beslutning, der endelig kan give ham ro til at nyde livet og få en pause fra rampelyset.

Hardwell lover, ligesom Avicii gjorde, at han vil fortsætte med at producere musik – det kan vi så trøste os med.

Sidste chance for at se Hardwell er den 18. oktober i Ziggo Dome under årets Amsterdam Dance Event. Det er også det eneste show tilbage på Hardwells kalender.

Læs selv Hardwells begrundelse for at stoppe herunder.

Hello world, Ever since I was a little kid I dreamed of the life I live this very moment. A life filled with music,…

Slået op af HardwellFredag den 7. september 2018