Generator præsenterer ambitiøs elektronisk lineup

Odenses nye studiestartsfestival, Generator, har lagt ud med et hårdtslående elektronisk program.

1949
Visninger

Den nystartede studiestarts- og gadefest i Odense, Generator, har imponeret med en række store elektroniske navne på årets plakat. Festivalen skydes allerede i gang næste uge, og varer fra torsdag d. 6. september til lørdag den. 8. september.

Generator har overtaget som studiestartsfestival for Karussel, der de seneste fire år har stået for festlighederne. Og i festivalens første leveår, har den allerede slået de forrige års lineup med flere længder.

Således kan folk med kærlighed til elektronisk musik opleve MORTEN som headliner, men også længere nede på plakaten er der masser af glæde sig til.

Albumaktuelle Snavs, Nonsens hjemvendt for en stund fra Los Angeles, Zookeepers, Tumult, Pelle Peter Jensen og Dø Chef Dø vil med garanti få publikum til at danse og hoppe med hårdtslående sets.

Samtidig kommer store mainstream-navne som TooManyLeftHands, der har sit eget Gadefest On Tour-koncept med, Kongsted og ikke mindst Faustix.

I den lidt mere rolige ende af den elektroniske skala kigger den legendariske natklub Culture Box forbi og hoster sin egen scene, og flere andre co-creators står for egne scener, når der om fredagen er gratis gadefest i det centrale Odense.

Alt i alt et program, der er svært at sige nej tak til, hvis man er til elektronisk musik. Vi glæder os i hvert fald som små børn til den første udgave af Generator!

Se hele årets lineup her.