TooManyLeftHands forbedrer eget nummer på nyt remix

TooManyLeftHands og Cueto leverer et remix, der slår originalen af "On My Way" med flere længder!

2652
Visninger

Nogle gange sker der noget lidt sjovt. At et remix er bedre end originalen – det er tilfældet med TooManyLeftHands og Cuetos remix af den danske duos eget sommerhit “On My Way”.

Ikke et ondt ord om originalen – det er et catchy track, som rammer meget godt ned i tidens tendenser og vokalen er smuk, og jeg har også hørt det nogle gange henover den varme danske sommer.

Men wow altså… Det remix, som netop er udkommet oser af international klasse, og det kommer til at køre på repeat hos mig den næste tid. Det skaber en nærmest euforisk følelse, når droppet slår ind, og jeg var nærmest målløs over den høje kvalitet, da jeg lyttede første gang.

Remixet bevæger sig over i en ny tendens, som jeg tror vi kommer til at se meget mere den kommende tid – nemlig progressive house. I hørte det her først – progressive house er tilbage – ikke mindst takket være Swedish House Mafias reunion!

De små detaljer, som guitar-riffet i opbygningen, der næsten ubemærket glider over i droppet, er noget, der gør det her til et nærmest perfekt remix.

Mon ikke det her remix bliver fast inventar i TooManyLeftHands’ sets den kommende tid, når de indtager en række af landets byer med deres Gadefest On Tour-koncept?

Gør dig selv en tjeneste og lyt selv med herunder og tilføj det til din weekend-playlist!

Halveret venstrehåndsduo: TooManyLeftHand(s) lukkede Magicbox