Hechmann udgiver lækkert sensommer-hit

1126
Visninger

Hechmann er i den grad ved at etablere sig på den danske scene, og i fredags udgav den unge kunstner tracket, “Only 4 You”.

Sommeren er ved at gå på hæld, men Hechmann når alligevel at udgive et bud på et sent sommerhit til den sidste del af sommeren.

“Only 4 You” er Hechmanns fjerde udgivelse på Sony, og er et step på vejen, hvor han forsøger at øge tempoet på hans tracks og bevæge sig i en ny retning. Tracket er virkelig lækkert produceret med en smuk kvindelig vokal.

På tracks som “Inferno”, “Home” og nu “Only 4 You” har Hechmann bevæget sig i et  “poppet” univers i sin start hos Sony, men nu er målet at bevæge sig over i de lidt hårdere dele af det elektroniske spektrum, hvor vi især kommer til at høre mere “Future Bass” fra den unge kunstner i fremtiden.

Ny milepæl
Før Hechmann startede hos Sony udgav han et track og arbejdede tæt sammen med den internationale DJ-duo MYNGA. For nylig ramte danskerens collab, “I’m Done”, med tyskerne over 2 millioner afspilninger på Spotify, hvilket må siges at være en imponerende milepæl.

Vi glæder os til at høre, hvad fremtiden bringer for Hechmann!