Arty ærer Avicii med magisk sang

Arty viser en smuk gestus overfor Avicii med sit nye nummer "Tim".

1395
Visninger
Foto: Easton Schirra

Det er efterhånden nogle måneder siden, vi mistede Tim Bergling, men han er på ingen måde glemt. Henover sommeren har adskillige kunstnere vist respekt for Aviciis livsværk med hyldester i deres sets.

Den russiske producer Arty har også været berørt af Tim Berglings alt for tidlige død, men har valgt en anden måde at ære ham på. Med nummeret “Tim”.

Kort og godt kan det beskrives som et opløftende, progressivt mesterværk, der virkelig viser præcis hvor meget, Avicii nåede at inspirere Arty. Pianodelen er magisk og droppet ligeså.

” Det er lidt hårdt for mig at spille det her nummer lige nu. Jeg er stadig ikke kommet mig ovenpå, hvad der skete. Jeg lavede et nummer til min ven. Jeg vil bare ære hans minde, jeg vil gøre noget rigtigt, og efter min mening er det her det rette at gøre,” fortæller Arty om “Tim” til Billboard.

Sikke en smuk gestus fra Arty til Avicii – det er tydeligt, at svenskeren har betydet mindst lige så meget for Arty, som han gjorde for alle os andre.

“Tim” er ude nu – lyt selv med herunder.