Pegboard Nerds teaser collab med Knife Party

En af de største oplevelser på Tinderbox var i år den dansk/norske duo Pegboard Nerds, som leverede et set man sent vil glemme! Og som om det ikke var nok, teasede de et collab med anden ikonisk duo, nemlig Knife Party!

1230
Visninger

Skrevet af: Jonas

Pegboard Nerds spillede til dette års Tinderbox, og formåede at give publikum en vild oplevelse. Selvom dette ikke er en anmeldelse, så ville de klart få 5 stjerner på vores skala fra 1 til 5. Fra start til slut, var det med up-beat electronic, dubstep og EDM lyd, som skabte en fest, Magicbox sent vil glemme.

Udover at Pegboard Nerds formåede at skabe en ud af kroppen oplevelse, så smed de også en teaser, som virkelig har skabt store forventninger til et kommende track!

De har med ingen ringere end Knife Party, lavet et collab som virkelig var i øjenfaldende og yderst veludført, da det blev spillet på Magicbox. Efter deres udsagn så bliver det et track, som vi kan forvente, vil blive udgivet inden for en måned. De startede allerede med at tease dette collab for en måned siden, hvor det blev fanget på video til festivalen, DreamHack, i Austin.

Der er derfor ikke andet at sige end, at hvis du er til dubstep med et twist, så går man aldrig galt med hverken Pegboard Nerds eller Knife Party!

Tag et lyt herunder, til et sneak-peak af det nye collab med Knife Party, og ikke mindst deres seneste udgivelse fra juni med More Plastic.

Pegboard Nerds x Knife Party – ID (@DreamHack Austin)

Pegboard Nerds x More Plastic – WotS