Lucas & Steve leverede bedste Magicbox-set til dato

Lucas & Steve viste fredag, hvorfor de bliver betragtet som et af Spinnin' Records' største navne.

1516
Visninger

Lad os bare få det ud med det samme. Lucas & Steves performance fredag aften på Magicbox var en magtdemonstration. Det bedste set nogensinde på Magicbox, hvis du spørger her. Vi blev forkælet fra start til slut.

Det begyndte lige på og hårdt med “Feel Alive”, Dj Snake og Mercers nye “Let’s Get Ill” og vi var ikke mange numre inde i settet før vi blev udsat for det første nye ID fra den hollandske duo. Så en smagfuld hyldest til Avicii med “Wake Me Up” kombineret med Lucas & Steves eget track “Show Me Your Love”.

Da duoen gik på, var der ikke ligefrem proppet. Langsomt men sikkert voksede folkemængden dog i takt med at vi fik bidder af “Party Rock Anthem”, “Hot Drum” af Joyride, “One” af Swedish House Mafia og andre godter, som deres eget bud på et sommerhit i form af “I Could Be Wrong”.

Det var hele tiden en god blanding af det melodiske, som duoen har som sit varemærke og det lidt hårdere til at få gang i de tømmermændsramte. Gemt væk bag solbriller hoppede, dansede og mixede de to hollændere sig hurtigt igennem settet. Tiden flyver, når man er i godt selskab – og en time og et kvarter var forbi alt for hurtigt.

Mod slutningen fik vi Ummet Ozcans remix af “More Than You Know”, der nærmest fik det hele til at koge over, inden endnu et ID udgjorde en passende afslutning.

Da Lucas & Steve gik af scenen var Magicbox pakket. Settet fremstod fra start til slut som et melodisk mesterværk – perfektion fra Spinnin’ Records’ måske største navn pt.