Kygo: Halvanden times ren elskov på Rød Scene

En klar dansk nattehimmel blandet med tropiske beats fra den norske verdensstjerne tog Tinderbox til et nyt niveau fredag aften.

1658
Visninger

Der er sket meget siden, at vi opdagede Kygo på Soundcloud. Nordmanden er blevet en decideret verdensstjerne, og selvom han i et par år har lagt de tropiske beats på hylden, så var der heldigvis masser af plads i hans set på Tinderbox til hans “gamle” lyd.

Kygo lagde ud med “Stole the show”, hvor det allerede var tydeligt, at han havde publikum i sin hule hånd. Herefter tempoet blev skruet op med Axwell & Ingrossos “Dreamer”.

Kygo har været meget berørt af Aviciis død, som er nordmandens store forbillede, og derfor blev der selvfølgelig plads til “Without You” i sin fulde længde.

Meget passende blev den efterfulgt af Kygos egen “Stargazing”, som var startskuddet til, at tempoet blev sat ned, og vi blev forkælet med flere af hans gamle remixes. “Younger”, “Miami 82”, og “Sexual Healing” passede perfekt til den smukke danske sommeraften.

Det var dejligt befriende, at en DJ på en så stor scene turde at være sig selv, og ikke bare smadre igennem, som mange andre har en tendens til.

Mod slutningen satte Kygo tempoet lidt op igen, med bl.a. “Spaceship” fra Galantis og “Sometimes” fra Felguk, inden han sluttede af med en først akustisk version af “Firestone” på klaver efterfulgt af den originale.

Der er ikke noget at sætte på nordmandens præstation, som formåede at have publikum med fra start til slut. En bedre performance skal man til dato se længe efter i Tusindårsskoven.