Vini Vici: Ensformig psytrance-DJ havde svært ved at fastholde publikum

1785
Visninger

Der var pakket til bristepunktet med mennesker på Magicbox, da Vini Vici sent torsdag trådte ind i Magicbox-templet. Der var et tydeligt skifte i publikum fra Kungs til Vini Vici.

De lidt ældre trak bagud eller forsvandt, mens teenagere, der er hoppet med på psytrance-hypen, flokkedes til scenen. Faktisk så mange, at der blev lukket af for tilgang til Magicbox i samme øjeblik koncerten begyndte. Tydeligvis en skarp booking fra den gode Peter Kjærs side.

Det begyndte rigtig fint. Vi fik “Chakra”. Israelernes track med W&W. Torsdag var det nærmere israeler i ental. Det var nemlig kun den ene halvdel af duoen, der var på Magicbox.

Efter 30-40 minutter med egne numre og psytrance-versioner af alt fra “Bella Ciao” og “Played A Live” til et halvblasfemisk remix af Aviciis “Fade Into Darkness” var det dog som om publikum var blevet mætte og havde set psytrance-giraffen. Langsomt tyndede det ud i publikum, og det var tydeligt, at Vini Vici havde tabt folk.

Retfærdigvis skal det tog siges, at moshpits og lignende levede i bedste velgående på de forreste rækker.

Alt i alt blev det kedeligt og melodiløst, og tilskuerflugten undervejs viser meget godt, at psytrance-hypen nok snart går over igen.