Julian Jordan levede op til store forventninger

Julian Jordan indtog som første internationale navn årets Magicbox - og han gjorde det med stor sikkerhed.

1002
Visninger

Julian Jordan havde et lille pres på sine skuldre – måske uden han selv var klar over det –  da han torsdag indtog Magicbox. Han var nemlig det første internationale navn på scenen i år efter solide sets fra Zookeepers og Toby Green. Samtidig var han et af de acts, som vi havde sat de største forventninger til.

Han indledte med en introversion af “Zero Gravity”. Hans track på vennen Martin Garrix’ label. Hurtigt efter kom de første hvin fra publikum, da han smed et mashup med “Mi Gente” på, og så var der ellers gang i dansen på en solbadet Magicbox.

Herefter havde Julian Jordan publikum i sin magt. Han skiftede mellem hårde tracks som NLW’s “Daft Ragga” og hans seneste udgivelse “Bounce That” med Olly James som er numre der får energiniveauet op og så over i det mere mainstream, som fx “Candy Shop” af 50 Cent, som skulle trække folk til.

Det er tydeligt at se, at Julian Jordan, trods sine bare 22 år, er en herre med syv års erfaring som international stjerne. Publikum blev kun større og større som settet skred frem, og det var ikke blot de første 2-3 rækker, der var med på hollænderens sitdowns, moshpits og lignende.

Julian Jordan sluttede stærkt af med både at give en smagsprøve på ny musik for derefter at gå fuld hollænder med en hardstyle-afslutning!

Alt i alt et veludført job af Julian Jordan, som dog gerne må tage lidt flere chancer i valget af tracks. Stay tuned – næste uge kommer vores interview med ham ud!