Tinderbox 2018: Fist Pump Fridays’ guide til sets du ikke må overse

Vi guider jer til de største oplevelser på årets Tinderbox, hvor navne som San Holo, Snavs og Lucas & Steve står højt på listen.

2241
Visninger

Tinderbox står atter en gang for døren. I Danmark kan man godt kategorisere det som en slags gavebod for elektroniske musikelskere. Intet andet sted i Danmark kommer vi tættere på noget, der dufter af ikoniske festivaler som Tomorrowland og Ultra, end på Magicbox og med de store headliners på mainstage.

I år har scenen igen fået en makeover, og looket i år skal forestille en form for spirituelt tempel, hvor vi alle kan komme til EDM-messe.

På den musikalske front guider vi traditionen tro jer til de største sets og oplevelser – så læs videre, hvis du vil have inspiration til dit Tinderbox-program lige her.

Torsdag:

Toby Green: Magicbox kl. 18.00

For første gang får Toby Green chancen på en stor dansk festival. Det har været længe undervejs. Danske Toby Green slog i første omgang igennem tilbage på Mike Hawkins’ tidligere label Megaton og fik tid i spotlightet til T4keover-festerne i Aarhus.  Siden da er han fløjet fra reden og står nu på egne ben med releases på store labels som Revealed, Hexagon og senest Musical Freedom. Gå ikke glip af en sjælden mulighed for at fange Toby Green på dansk grund, når han spiller på Magicbox torsdag!

Julian Jordan: Magicbox kl. 19.00

Efter Toby Green kan du passende blive stående til Julian Jordan. Hollænderen har de seneste år formået at bryde den lidt generiske stil, der prægede tiden hos Spinnin’ Records. I dag har han opnået en kunstnerisk frihed, der betyder, at han udgiver meget mere varierende og interessante numre end tidligere. Forvent et hårdtslående alsidigt set fra Julian Jordan, som optræder for første gang nogensinde i Danmark!

 

Vini Vici: Magicbox kl. 21.30

Den store trend i 2018 synes at være psytrance. En bølge, som den israelske duo Vini Vici i høj grad har været med til at sætte i gang. Musikalsk deler deres stil nok vandene. Men med et set omkring mørkets frembrud og en energi i deres optrædener, som virker smittende på publikum, så er der lagt op til massiv psytrance-fest på Magicbox torsdag aften.

MORTEN: Blå scene kl. 00.20

Sidst MORTEN spillede Tinderbox, var i tilbage i festivalens første år. Her var han booket til at spille Magicbox, og grundet en kæmpestor interesse for at se danskeren, blev festivalen nødsaget til at lukke for adgang til Magicbox. Der var simpelthen FOR mange, der ville se aarhusianeren.

Denne gang har Tinderbox sørget for rigelig plads til MORTEN ved at sætte ham til at lukke hovedscenen. Forvent en god blanding af gamle tracks som “Fest” og “Domestic” og nyere numre som “Adumu” og “Hypnotized” bundet sammen med lidt sing-along og masser af mashups!

Husk selvfølgelig også kagekastende Steve Aoki sent torsdag på Magicbox og Zookeepers, der spiller klokken 17!

Fredag:

Lucas & Steve: Magicbox kl. 18.15

Den hollandske duo er et af Spinnin’ Records’ varmeste navne lige for tiden. Men en stil der blander deep, future og melodisk house har de ramt noget, der virkelig virker. Forvent opløftende numre og pianotunge melodier, der får dig i sommerstemning og ovenpå gårsdagens tømmermænd. Du kan hoppe i badetøjet og tage en svømmetur imens, hvis du vil i fuldblods Ibiza-humør!

 

Laidback Luke: Magicbox kl. 22.00

Her har vi en legende, der nok ikke behøver nærmere introduktion. Laidback Luke har været en stor skikkelse på den elektroniske scene i mange år. Mentor for Avicii, udgivelser med Swedish House Mafia-drengene og verdensmester i kung-fu er et par ting fra et langt CV. Forvent DJ-evner af højeste klasse, hurtige overgange og stor alsidighed i hans sangvalg.

Og så skal du selvfølgelig heller ikke snyde dig selv for Kygo på Rød Scene 23.05 og TooManyLeftHands, der har fået sneget sig med på plakaten, efterfølgende på Magicbox.

Lørdag:

San Holo: Magicbox kl. 17.00

Et af de absolut mest interessante navne på årets plakat er hollandske San Holo. Han er i høj grad kendt for sin melodiske form for trap og future bass, som han for eksempel udfører til perfektion på “Light”. På scenen er han en energibombe, der hopper, headbanger og løber rundt hele settet. Flere gange har han også overrasket ved at spille guitar undervejs i sine sets – men om det sker på Magicbox, må du selv komme og finde ud af! Er der et set, som du ikke må misse i år, så er det helt sikkert det her!

 

R3HAB: Magicbox 22.15

Ligesom MORTEN fyldte R3HAB Magicbox sidst han gæstede festivalen. Han har et enormt bagkatalog af hits og formår hele tiden at holde sig relevant. Det bliver formentlig en kombination af hårdtslående electro house og big room, som vi tidligere kendte R3HAB for, kombineret med den nye future bass stil, han har lagt. Kom i god tid – der kunne godt blive proppet på Magicbox igen.

Snavs: 23.30

Tinderbox har valgt den helt rette mand til at lukke og slukke Magicbox for i år. Hvert år skifter de scene, og det får de formentlig også brug for, når Snavs er færdig med at rive det hele ned. Danmarks trapkonge slår hårdt med sine sets, og som sidste mand på scenen bliver det her set ikke nogen undtagelse. Det er fantastisk, at så mange danske talenter får chancen i år. Men hvorfor ikke? Når vi har så stærke navne indenfor dansk elektronisk musik, skal det udnyttes!

 

Du må selvfølgelig heller ikke overse Tiësto, der lukker hele festivalen med et brag!

Følg løbende med her på siden, hvor der de kommende dage vil komme anmeldelser og meget andet indhold fra Tinderbox Festival 2018 – og ellers ses vi på pladsen!