Kölsch udgiver ny single i et collab med Tiga

I 2016 startede Kölsch sit eget label, som han døbte IPSO. Danskeren har kun udgivet to tracks på sit label, men nu er der endelig nyt, og det er bestemt et lyt værd for alle techno-elskere.

857
Visninger

HAL, er navnet på det nye track, som i dag er blevet udgivet af Kölsch & Tiga. Et track, som jeg personligt har set meget frem til, siden jeg faldt over det første preview – Og de forventninger er kun blevet indfriet!

Udgivelsen med Kölsch & Tiga er kommet på Kölsch’ eget label, som han i samarbejde med Kompakt Records, kalder IPSO. Et label der måske ikke er så velkendt, men det er der måske også en god grund til. På IPSO er der nemlig kun udgivet to tracks forinden, nemlig: Dogma 1 & 2, som han producerede i samarbejde med Michael Mayer.

Kölsch beskrev i 2016, at han har en klar filosofi omkring, hvad hans label skulle stå for, og det er ganske unikt. Her skrev Kölsch nemlig, at IPSO for ham er et label, hvor han kan invitere personlige helte eller venner ind og lave et collabs. Kölsch skrev også, hvordan han elsker at begrænse sig selv i studiet og arbejde med så lidt udstyr som overhovedet muligt, da det kan få det bedste ud af produktion. En filosofi, der i sin enkelthed beskriver Kölsch helt perfekt!

Man må sige, at de med “HAL“, har danskeren skabt et instrumentalt vidunder, hvor selv den mindste tone  Det er en symfoni af elektroniske lyde og en dominerende bass, som med en hvis form for delay får rytmen til at flyde igennem hele nummeret.

Stream “HAL” herunder, og lyt til det fantastiske collab imellem Kölsch & Tiga!

Skrevet af: Jonas Fischer Jonge