Dyro X Kanye West: “Yikes” får EDM-makeover

Dyro har givet "Yikes" en tur i future bass-maskinen, og resultatet er faktisk virkelig godt!

1070
Visninger

Kanye West er en kontroversiel artist. Han deler vandene med sin måde at være på, men uanset hvor hvor Kanye-kritisk man er, så kan det ikke benægtes, at han har et unikt musikalsk talent.

Derfor er det vel kun passende, at Dyro har lavet et bootleg af “Yikes”. Dyro har selv skabt røre med sin opførsel – især på Twitter, hvor tonen fra hollænderen til tider kan være hård. Men ligesom med Kanye, kan man ikke benægte, at Dyro har et kæmpe musikalsk talent. Det har han vist siden tiden, hvor Hardwell tog ham under vingerne og helt frem til i dag, hvor han står på egne ben.

Dyros bootleg af “Yikes” indeholder mange af de signaturelementer fra Dyro, som han har gjort til sit varemærke. Han looper vokalen, bygger op til noget stort og slipper så et hårdtslående future bass drop løs!

Alligevel er det virkelig gennemført. Det er ikke bare en Dyro instrumental, hvor han har smækket en Kanye vokal på. Opbygningen komplimenterer nummeret vildt godt, og Dyro formår konstant at holde stilen ny og spændende!

 

 

Har du lyst til at høre mere fra Dyro, så kan du tjekke hans seneste udgivelse fra STMPD Records “Bring It Down” herunder!